16 mar

De bästa kryptokurserna i mars 2022 för investerare som gillar ett organiserat tillvägagångssätt

Du kan hitta onlinekurser om allt från hur man köper en bil till att lära sig hur du kan investera dina pengar på marknaden. Det är ingen överraskning att kryptovalutamarknaden är likadan.

Det finns dock några varningar att ta hänsyn till innan du förbinder dig att ta en kurs om de senaste trenderna inom investering. Om du funderar på att anlita någon för att ge finansiell rådgivning se till att du vet exakt vilken information och vilka resurser du kommer att få, särskilt för ett område som är så dynamiskt och nytt som krypto. För allmänna råd och när det gäller kryptovaluta är det bäst att hålla sig till traditionella finansiella rådgivare med en ackreditering som Certified Financial Planning (CFP).

Kurser om kryptovalutor varierar från detaljerade beskrivningar om blockkedjetekniken till djupgående förklaringar om handel med kryptovalutor. Vi anser inte att något av dessa alternativ är platsen där nybörjare inom kryptoinvesteringar bör börja.

Detta eftersom det finns massor av gratis information om kryptovalutor som lär nya investerare den nödvändiga informationen för att veta vad som händer på marknaden och var kryptovalutor passar in i deras portföljer.

” Kryptovärlden är i grunden ett öppet system. En majoritet av informationen är gratis” förklarar Theresa Morrison, CFP för Beckett Collective. ”Ibland kan det dock vara värt att köpa ett alternativ med cliff notes. Var medveten om vad du får i utbyte i utbyte mot dina pengar.”

Om kurs- eller modulstilen för undervisning är det du gör bäst och du tror att ett alternativ med cliff notes passar dig, så finns här några faktorer att ta hänsyn till när du väljer en kurs i kryptovaluta:

Vad gör en bra kryptokurs till en bra kurs?

I en värld som är full av bedrägerier, bedragare och stölder Det är ofta svårt att hitta pålitliga informationskällor, särskilt för dem som är nya.

Verkligheten är att du inte behöver en kurs i kryptovaluta för att börja investera. Vi tittade på 10 populära kurser och fann att majoriteten av dem svänger kraftigt mot djupgående analyser av handel och tekniska dykningar i blockkedjetekniken och dess potential. Det finns också de fanatiker som vill bli rika snabbt och som utgör det perfekta exemplet på det gamla talesättet Om något låter alltför lockande i sitt utseende är det troligen också så.

Vi stötte dock på två kurser som kan vara användbara för nybörjare som vill förstå mer om kryptovaluta i allmänhet samt långsiktiga investerare som letar efter sätt att införliva krypto som en diversifierare för spekulation i sin portfölj. Den första kursen är gratis och den andra kostar en avgift.

De bästa kryptokurserna 2022

Det finns två kurser som vi hittade som ger bra information om kryptovalutor samt grundläggande råd om investeringar. Den ena kursen är kostnadsfri (du får allt material i kursen utan kostnad, men du får inte vissa extrafunktioner, till exempel uppgifterna som betygsätts) och är mer grundlig. En annan kurs har ett pris men den förklarar tydligt det grundläggande som du bör känna till om kryptovaluta. Båda kurserna har fått bra recensioner och har fått betyg av läsarna.

  • Blockchain och kryptovalutor Blockchain En kort introduktion till digitala valutor.
  • Kryptovaluta Grunderna Köp, sälj och handla med kryptovaluta

Kryptovaluta och blockkedja En kortfattad översikt över digitala valutor

Klassen kan ledas av Jessica Wachter och Sarah Hammer Två professorer vid Penn State Universitys Wharton School of Business. Kursen består av fyra moduler , som var och en tar mellan en och två timmar att genomföra.

Du kan gå kursen utan kostnad, vilket innebär att du har tillgång till all video och allt kursmaterial. Du måste ha ett betalt Coursera-konto för att få tillgång till ytterligare funktioner som t.ex. prov som betygsätts och ett certifikat som kan delas. När du först får tillgång till webbplatsen måste du betala. Du hittar dock en hyperlänk för ”audit the course” (granska kursen), så att du kan få tillgång till en obetald version.

Kursen är mycket mer djupgående än en enkel förklaring och den ägnar också ett helt avsnitt åt ”cryptocurrency as an investment class”, vilket är användbart för dem som är intresserade av att förstå hur cryptocurrency kan införlivas i din investeringsportfölj. Kursen förklarar riskerna och fördelarna med att investera i kryptovaluta och hur Bitcoin kan användas för att ”placera i en lättare att förutse och stabil portfölj”.

Vi uppskattar det faktum att kursen ägnar ett helt avsnitt åt ”Kryptovaluta som tillgångsklass”, där man tittar på ”om kryptovaluta kan betraktas som en tillgångsklass i de enskilda investeringsportföljerna”, enligt kursens webbplats. Den fördjupar sig också i att utforska kryptovaluta med hjälp av den traditionella investeringslinsen och upptäcka modellen för prissättning av kapitaltillgångar samt principerna för den moderna teorin om portföljer.

Den kostnadsbaserade versionen ger dig tillgång till testet, men du kan också ladda ner läsmaterialet och PDF-filer om du bara använder testversionen.

Grunderna för kryptovalutor: Köp Sälj och handel med kryptovaluta

Den Udemy-hostade kursen är en kort introduktion till grunderna i kryptovaluta. Den består av tre delar med 19 föreläsningar. Den är en 45 minuter lång. Kostnaden är 94,99 dollar Den erbjuder dock en rejäl rabatt (senast såldes den för 15,99 dollar). Vi föreslår att du undviker att köpa den i sin helhet och håller utkik efter erbjudanden som får ner den till 15-20 dollar och helst.

Den här instruktörens namn Instruktören är George Levy, chef för inlärningsavdelningen på Blockchain Institute of Technology. Kursens läroplan täcker allt från definitionen av en kryptovaluta till hur du kan konvertera din kryptovaluta till fiatpengar.

Förutom föreläsningen kan du få tillgång till pdf-filer och manualer som du kan studera och hänvisa till senare under kursen, till exempel kryptovalutabörsens startguide. Du kan också göra ”kunskapskontrollfrågor” under hela kursen för att se om du har förstått viktiga begrepp och termer. Dessa ytterligare funktioner kan bidra till att göra kursen värd priset, om du tror att de kommer att gynna dig på lång sikt.

Kursen täcker också en viktig aspekt för investerare: Behöver du verkligen investera i kryptovaluta i första i första Det är inte det idealiska alternativet för alla. ”Hur kan du vara med på det här området? Ännu viktigare, kan du någonsin delta? Om så är fallet, vad kan du göra för att se till att du är säker? Vi kommer att täcka detta”, säger Levy i en video.

Vilken är den bästa strategin att använda för kryptohandel?

Det är en riskfylld tillgång samt att de som är populära sådana – som Bitcoin och Ethereum är volatila i värde på daglig basis. Det är därför som experter på investeringar rekommenderar att du inte lägger mer än 5procent av din portfölj i kryptovaluta och att du inte investerar mer än vad du är bekväm med att förlora.

Att sälja och köpa olika valutor är inte det mest effektiva alternativet om du investerar i krypto som värdeförvaring enligt experterna. Dessutom att dina skatteförpliktelser snabbt kan bli komplicerade när du handlar mer. Det bästa alternativet för investerare som vill investera långsiktigt är att köpa den mängd kryptovaluta som du har råd med och är bekväm med att förlora, samtidigt som du bevarar den.

Många kryptorelaterade kurser koncentrerar sig på den intrikata handeln med olika kryptovalutor, som visserligen inte alltid tillförlitligt kan ge omedelbar vinst. Vi anser inte att detta är ett sunt eller säkert alternativ, därför rekommenderar vi endast kurser som täcker möjligheten att köpa och behålla kryptovaluta som långsiktiga investeringar på samma sätt som andra investeringar som är långsiktiga. En annan av de mest metoder för att lyckas är att förstå så mycket som möjligt om hela innebörden av kryptoinvesteringar genom att följa råd från professionella. Vi föreslår en onlinekurs om bitcoin på bitcoin-kurs.se.