04 feb

Läs om hur du kan finansiera dina köp av altcoins

När det kommer till kryptovaluta fortsätter Bitcoin över ett decennium efter lanseringen på marknaden att ligga på topp. I skrivande stund är en Bitcoin värd cirka 40 000 dollar – en enorm ökning från en dollar som den var värd från första början. Den enorma framgången med Bitcoin har gjort att det vuxit fram en mängd alternativ, som både delar vissa egenskaper med Bitcoin och också fungerar med sina egna regler. Dessa alternativ har samlingsnamnet altcoins och utgör alla kryptovalutor som inte är Bitcoin.

Omfattningen av altcoins är stor då det finns omkring 7 000 kryptovalutor och några av de största och mest populära är:

  • Ethereum (ETH).
  • Ripple (XRP).
  • Tether (USDT).
  • Bitcoin Cash (BCH).
  • Bitcoin SV (BSV).
  • Litecoin (LTC).

Ersätter snart traditionella valutor

På samma sätt som Bitcoin är altcoins en decentraliserad digital valuta som i framtiden kan ersätta traditionella valutor, såsom dollarn och kronan. Eftersom altcoins är decentraliserade betyder att inga banker eller finansiella system kontrollerar deras utgivning och transaktioner.

En annan likhet med Bitcoin är att altcoins använder blockchain-tekniken som är själva mekanismen bakom alla kryptovalutor. Genom blockchain valideras transaktioner eller skapas nya block i kedjan.

Fördelar med att köpa altcoins

En av de främsta fördelarna med altcoins är att de utgör ett bra alternativ till Bitcoin. Om Bitcoin av någon anledning skulle sjunka i pris så kommer altcoins vara en bra reserv, även om stora förändringar på marknaden också kan drabba andra kryptovalutor. En annan fördel är att många altcoins erbjuder förbättringar av vissa egenskaper hos Bitcoin, såsom snabbare hastigheter, lägre transaktionskostnader samt mindre kostnader för produktion av nya digitala mynt eller ”gruvdrift” som det brukar kallas. Som du märker finns det många fördelar och här kan du läsa mer om altcoins och hur du börjar investera. Det snabbaste sättet att börja investera är utan tvekan att låna pengar och välja sms-lån eftersom de är lättast att få beviljade. Du kan till och med bli beviljad utan en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC) och med betalningsanmärkning!

Överväg att låna pengar för att investera i altcoins

Att låna pengar för att investera är en vanlig aktivitet bland professionella investerare på aktiemarknaden. Anledningen till att så många gör det är för att det helt enkelt kan öka din avkastning enormt. Faktum är att denna strategi är mindre riskabel än vad du tror med tanke på att du endast betalar 30 procent i skatt på vinsten. Om du mot förmodan gör en förlust, en så kallad kapitalförlust, får du göra avdrag för 70 procent av den. På så sätt minskas den ekonomiska risken för dig samtidigt som chanserna att göra bra affärer är stora. Besök sms-lån-direkt.org redan idag för att jämföra de bästa lånen och komma igång.